بخش از تاثیر بازیها کمک به رشد خلاقیت در کودکان است و در صورتی که والدین بتوانند محیطی را برای کودک فراهم کنند که خود از لوازمی که در اختیار دارد چیزی را خلق کند تاثیر زیادی در ایجاد خلاقیت و نوآوری کودک خواهند داشت.
زندگی آپارتمانی دردسرهای زیادی برای بچه های این روزگار درست کرده که نمی توانند آزادانه در بیرون از خانه بازی کنند اما شما به عنوان والدین این بچه ها، مراقب باشید تا آنها را از بازی هایشان منع نکنید!
اگر جزو آن دسته از پدر و مادرهایی هستید که مرتب به فرزندتان می گویید ندو، بازی نکن، نپر، بنشین و دوست دارید بچه سرش را با تلویزیون و بازی های کامپیوتری گرم کند، باید بگوییم سخت در اشتباهید. یک فوق تخصص روانپزشکی کودک با بیان اینکه والدین نباید کودکان را از بازی با خاک، گل، آب و ماسه منع کنند، گفت: بخشی از تاثیر بازیها کمک به رشد خلاقیت در کودکان است و در صورتی که والدین بتوانند محیطی را برای کودک فراهم کنند که از لوازمی که در اختیار دارد چیزی را خلق کند تاثیر زیادی در ایجاد خلاقیت و نوآوری وی خواهد داشت.
با وجود این که کودکان زمینه اولیه برای گرایش به اسباب بازیهای خاص را دارند ولی درعین حال محیط بخش مهمی است که این گرایشها را تقویت یا تضعیف میکند بنابراین والدین باید توجه داشته باشند که اسباب بازیهایی متناسب با جنسیت کودک انتخاب کنند.
وقتی کودک در دکتر بازی عروسک خود را معاینه و به آن آمپول تزریق میکند، در حال کاهش ترس خود از پزشک و آمپول است و هنگام ترس از دزد، نقش پلیس و زمان ترس از آتش، نقش آتشنشان را بازی میکند. کودک در بازی، به علت وقوع رخدادها پیمیبرد و خود این آگاهی عاملی برای کاهش ترس است؛
این بازیها به نوع خود شرایطی را برای تقویت رشد بچهها فراهم میکند اما با توجه به این که بازیهایی مانند خاک بازی و … جذابیت بیشتری برای کودکان دارد نباید اجازه داد که این مسئله کودکان را محدود کند و آنها را از دیگر بازیها به خصوص بازیهای دسته جمعی که به رشد ارتباطی کودکان کمک میکند محروم نماید.
آخرین دیدگاهها